Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κολόνα έπεσε σε κτήριο του δήμου μετά από τροχαίο (φωτο)

Ο οδηγός του οχήματος για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στην κολόνα, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει πάνω στο κτήριο.

Κολόνα έπεσε πάνω στο κτήριο της Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μοναστηρίου.

Η κολόνα έπεσε μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε. Ο οδηγός του οχήματος για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στην κολόνα, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει.

Στο κτήριο σημειώθηκαν υλικές ζημιές στη τζαμαρία, ενώ ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Αυτή την ώρα στο κτήριο σπεύδει συνεργείο του δήμου από την Διεύθυνση Ηλεκτροφωτισμού καθώς και γερανός για να απομακρύνει την κολόνα, ενώ το σημείο έχει αποκλειστεί.

«Μόλις ενημερωθήκαμε για το περιστατικό από την Τροχαία αμέσως κινητοποιήθηκε ο δήμος στέλνοντας όχημα από τη Διεύθυνση ηλεκτρολογικού για να απομονωθούν τα καλώδια και παράλληλα από τη Διεύθυνση καθαριότητας κινητοποιήθηκε γερανοφόρο όχημα για να απομακρυνθεί η κολόνα» τόνισε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας, Σωκράτης Δημητριάδης, και πρόσθεσε: «Έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες για να αντικατασταθεί ο ιστός με νέο για να μην υπάρξει πρόβλημα φωτισμού σε μια περιοχή που έχει ιδιαίτερα θέματα».