Skip to main content

Κομφούζιο στον Περιφερειακό λόγω καραμπόλας-Μικροσυγκρούσεις στην πόλη

Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων στο ύψος του κόμβου Τριανδρίας, στο ρεύμα προς ανατολικά. Περίπου 20 μικροσυγκρούσεις σε όλους τους δρόμους της πόλης

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, λόγω τροχαίων ατυχημάτων που προκλήθηκαν εξαιτίας της βροχόπτωσης που πλήττει την πόλη από το πρωί.

Καραμπόλα στην οποία ενεπλάκησαν πέντε αυτοκίνητα σημειώθηκε στο ύψος του κόμβου Τριανδρίας, στο ρεύμα προς ανατολικά. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, παρά μόνον υλικές ζημιές, ωστόσο η κυκλοφορία στο σημείο έχει «φρακάρει».

Η ουρά των οχημάτων ξεκινά από το ύψος των Συκεών και συνεχίζει έως την έξοδο για Άνω Τούμπα, όπου έχει σημειωθεί άλλη μία μικροσύγκρουση, στην αριστερή λωρίδα.

Ακόμη, σύγκρουση δύο οχημάτων σημειώθηκε νωρίτερα στο ύψος των Κωνσταντινοπολίτικων, στο ρεύμα προς δυτικά, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί. Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος της Περιφερειακής με κατεύθυνση προς δυτικά πραγματοποιείται με χαμηλές ταχύτητες.

Πάντως, από το πρωί, λόγω της βροχόπτωσης έχουν σημειωθεί περίπου 20 μικροσυγκρούσεις οχημάτων σε όλους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.