Skip to main content

Νέα κινητοποίηση των εκπαιδευτών οδηγών την Παρασκευή

Οι εκπαιδευτές οδηγών πραγματοποίησαν κινητοποίηση και την περασμένη Παρασκευή στο ΥΜΑΘ που τους παρέπεμψε στην Περιφέρεια.

Κινητοποίηση με αποκλεισμό του νέου κτηρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 26ης Οκτωβρίου πραγματοποιούν την ερχόμενη Παρασκευή τα μέλη της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Ελλάδος, ζητώντας έτσι την άμεση έναρξη των πρακτικών εξετάσεων οδηγών.

Οι εκπαιδευτές οδηγών πραγματοποίησαν κινητοποίηση και την περασμένη Παρασκευή στο ΥΜΑΘ, όπου έλαβαν την απάντηση ότι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή των πρακτικών εξετάσεων οδήγησης είναι οι αρμόδιοι της Περιφέρειας και έτσι θα κατατεθεί υπόμνημα προς τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τις θέσεις τους.

Στην κινητοποίηση τα εκπαιδευτικά οχήματα θα παραταχθούν κατά μήκος της οδού, ενώ θα παρευρίσκονται και πολίτες - υποψήφιοι οδηγοί που αναμένουν τον προγραμματισμό των πρακτικών εξετάσεων.

Θα κατατεθούν στην Περιφέρεια τα Δελτία Υποψηφίων Οδηγών που έχουν προς προγραμματισμό, όπως και οι πινακίδες κυκλοφορίας των εκπαιδευτικών οχημάτων καθώς και οι άδειες των εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών.

Τα εκπαιδευτικά οχήματα θα φέρουν την ένδειξη «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι εκπαιδευτές επισημαίνουν ότι θα παραμείνουν στο σημείο έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.

Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 7:30 με κομβόι από εκπαιδευτικά οχήματα διάφορων κατηγοριών από τη περιοχή της της Σταυρούπολης (οδό Αμπελοκήπων) .