Skip to main content

Κωνσταντινίδης: Τιμή στους πεσόντες αστυνομικούς εν ώρα καθήκοντος

Ετήσιο τρισάγιο στη μνήμη των αστυνομικών που χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος τελέστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Την εκτίμηση και τον σεβασμό του στη μνήμη των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που έδωσαν τη ζωή τους κατά την άσκηση του καθήκοντος, εξέφρασε ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, στο ετήσιο τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Ο Υφυπουργός εκπροσώπησε την κυβέρνηση και κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Γ.Α.Δ.Θ., εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για τους Έλληνες Αστυνομικούς που έπεσαν, όπως είπε, κατά την άσκηση του καθήκοντός τους, υπηρετώντας την πατρίδα και την ελληνική κοινωνία με τρόπο που μέριασε κάθε αίσθημα κινδύνου, υπερασπιζόμενοι τον όρκο που έδωσαν να προστατεύουν το Σύνταγμα και τους πολίτες.

Image

«Αποτίουμε φόρο τιμής σε εκείνους που καθημερινά δίνουν έναν δύσκολο και ορισμένες φορές άνισο αγώνα απέναντι σε μια εξοπλισμένη και θρασεία εγκληματικότητα» τόνισε, κάνοντας αναφορά στα βήματα της Πολιτείας για την καλύτερη εκπαίδευση, ενίσχυση και στελέχωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Οι Έλληνες Αστυνομικοί δεν είναι κινητοί στόχοι. Η ελληνική κοινωνία δεν σας αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο. Σας σεβόμαστε και σας τιμούμε για την αποστολή που φέρνετε εις πέρας. Το κερδίσατε με την παρουσία σας, υπερασπιζόμενοι τα ατομικά, κοινωνικά και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των συμπολιτών μας» ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης.