Skip to main content

Κόπτσης: Νέες σχολικές αίθουσες του χρόνου, ενδεχομένως και φέτος

Ο κ. Κόπτσης προανήγγειλε ότι την επόμενη σχολική χρονιά, ενδεχομένως και από τα μέσα αυτής θα δημιουργηθούν ειδικά προκατασκευασμένες αίθουσες.

«Δεσμεύομαι, σε κάθε περίπτωση πρόβληματος αιθουσών, που δεν ανταποκρίνονται στα δεδομένα, τα οποία θέτει η Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας, να χρησιμοποιήσουμε ακόμη και χώρους πολλαπλών εκδηλώσεων», ανέφερε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Κόπτσης.

Ο κ. Κόπτσης εξέφρασε, μιλώντας στο Radio North 98, την αισιοδοξία ότι θα καλυφθούν όλα τα κενά, που υπάρχουν στα σχολεία.

Προανήγγειλε δε, ότι την επόμενη σχολική χρονιά, ενδεχομένως και από τα μέσα αυτής, αν παραστεί ανάγκη, θα δημιουργηθούν ειδικά προκατασκευασμένες αίθουσες, οι οποίες δεν θα είναι Kibo. Θα αφορούν τη δίχρονη εκπαίδευση και θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται.

«Για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπολογίζουμε ότι δεν θα ξεπερνούν τις 60 αίθουσες και θα βρίσκονται κυρίως στις περιοχές που είναι πυκνοκατοικημένες», ανέφερε χαρακτηριστικά.