Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020
x

ΚΟΡΔΕΛΙΟ-ΕΥΟΣΜΟΣ: ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο Γιώργος Ρούμελης εξελέγη στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου μετά την παραίτηση του Κώστα Αμανατιάδη.

Με την εκλογή του Γιώργου Ρούμελη στη θέση του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή 3 Νοεμβρίου οι επαναληπτικές δημαιρεσίες στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, μετά την παραίτηση του κ. Κώστα Αμανατιάδη.
    
Με παρόντες 34 από τους 45 δημοτικούς συμβούλους ο κ. Ρούμελης, τον οποίο είχε προτείνει εξαρχής η διοίκηση για τη θέση του Προέδρου, έλαβε 29 ψήφους, ενώ υπήρξαν 3 Λευκά και 2  Άκυρα.
    
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου ευχαρίστησε το σώμα για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του τονίζοντας πως «θα είναι πρόεδρος όλων των Δημοτικών Συμβούλων» και διαβεβαίωσε ότι θα συμπεριλάβει και θα τηρήσει κατά γράμμα τις προτάσεις των επικεφαλής των παρατάξεων για τη βέλτιστη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου,  με στόχο αυτό να υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες της δημοκρατίας και της πολυφωνίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ