Skip to main content

Κορωναϊός: Με μάσκες οι παίκτες του ΟΣΦΠ στο Λονδίνο (video)

Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν για τη βρετανική πρωτεύουσα ενόψει της αυριανής ρεβάνς εναντίον της Άρσεναλ στο «Emirates Stadium» για τους «32» του EL.

Για το Λονδίνο αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή ρεβάνς εναντίον της Άρσεναλ στο «Emirates Stadium» για τους «32» του Europa League.

Το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του μετά την ήττα με 0-1 από τους «κανονιέρηδες» την προηγούμενη Πέμπτη κατά την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως οι Λονδρέζοι δεν έχουν αποκλειστεί ποτέ στην ιστορία τους έχοντας κερδίσει πρώτα εκτός έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως κατά την άφιξη των Πειραιωτών στη βρετανική πρωτεύουσα, στους παίκτες μοιράστηκαν προληπτικά ειδικές μάσκες, υπό τον φόβο των κρουσμάτων κορωναϊού.

Αναλυτικά, την «ερυθρόλευκη» αποστολή απαρτίζουν οι: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά και Ξενιτίδης.