Τετάρτη 14 Απριλίου 2021
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΑΡΗ–ΠΑΟΚ ΖΗΤΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Η εντολή εστιάζει αφενός στον αριθμό των ατόμων που έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο και αφετέρου στον κόσμο που τυχόν βρεθεί στον περιβάλλοντα χώρο.

Ελέγχους στις θύρες εισόδου και πέριξ του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης για την αποφυγή συγχρωτισμού κόσμου στο κυριακάτικο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, ζητεί η εισαγγελέας από την αστυνομία.

Η εντολή δόθηκε από την αρμόδια για θέματα αθλητισμού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και συνδέεται με την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων που ισχύουν εν μέσω πανδημίας.

Η συγκεκριμένη εντολή εστιάζει αφενός στον αριθμό των ατόμων που έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, πέραν των δύο αποστολών, των τεχνικών και ιατρικών επιτελείων, των διαιτητών κ.ά. και αφετέρου στον κόσμο που τυχόν βρεθεί στον περιβάλλοντα χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην πρόσφατη αναμέτρηση που φιλοξένησε ο Άρης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, παρατηρήθηκε υπεράριθμος κόσμος τόσο στις κερκίδες του γηπέδου, ειδικά στην θύρα των επισήμων, όσο κι έξω από αυτό. Υπό αυτές τις συνθήκες, η αρμόδια εισαγγελέας ζητεί να υπάρξουν αστυνομικοί έλεγχοι προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογες εικόνες στο ματς της προσεχούς Κυριακής.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ