Skip to main content

Κορωνοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την επόμενη εβδομάδα στον δήμο Χαλκηδόνος

Σε τρία σημεία την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test για τον κορωνοϊό στον δήμο Χαλκηδόνος από τον ΕΟΔΥ.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για τον κορωνοϊό στον δήμο Χαλκηδόνος που πραγματοποιούν κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας της διοίκησης του δήμου.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει ελέγχους από τις 9:30 έως τις 15:00 στο Άδενδρο, στο Κλειστό Γυμναστήριο, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου τις ίδιες ώρες στα Κουφάλια, στο Πνευματικό Κέντρο Κ. Χατζάκος και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου τις ίδιες ώρες στον Άγιο Αθανάσιο, στο Αγροτικό Ιατρείο.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.