Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
x

ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΕΘ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μητέρα και γιος, επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, νοσηλεύονται στις ΜΕΘ σε Παπανικολάου και ΑΧΕΠΑ, αντίστοιχα - Θετικά στον ιό και δύο εγγόνια

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας δύο νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται διασωληνωμένοι μία μητέρα και ο υιός της από την Πέλλα, αμφότεροι επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η μητέρα, 83 ετών, εισήχθη εσπευσμένα πριν από δύο ημέρες στην Α' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου. Η ηλικιωμένη, που έχει υποκείμενα νοσήματα και κατοικεί σε χωριό του δήμου Αλμωπίας, είχε διακομισθεί αρχικά στο νοσοκομείο Έδεσσας, ωστόσο κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της στη Θεσσαλονίκη και η διασωλήνωσή της.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 53χρονος γιος της νοσηλεύεται επίσης διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, εδώ και αρκετές ημέρες. Εκτιμάται, έτσι, ότι ο 53χρονος μετέδωσε τον ιό στη μητέρα του. Μάλιστα, δύο ακόμη νεαρά, ενήλικα μέλη της οικογένειας, αμφότερα εγγόνια της 83χρονης, έχουν βρεθεί θετικά στον νέο κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μία εβδομάδα θετικοί στον κορωνοϊό από τον νομό Πέλλας έχουν διαγνωσθεί μία νοσηλεύτρια και μία μαία που ανήκουν στο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Έδεσσας.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται σε 3.321, ενώ οι νεκροί ανέρχονται στους 191.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ