Skip to main content

Κορωνοϊός στην Αθήνα: Κλείνουν εκτάκτως σχολεία την Παρασκευή

Δείτε αναλυτικά ποιες σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές αύριο Παρασκευή, λόγω του κρούσματος κορωνοϊού στην Αθήνα.

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή, λόγω του κορωονοϊού στην Αθήνα, το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών, του Κολλεγίου Ψυχικού, και το Νηπιαγωγείο «Ι.Μ. Καρράς».

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

«Με εντολή της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκης Κεραμέως, μετά από σύσταση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) οι σχολικές μονάδες του Κολλεγίου στο campus Ψυχικού (Γυμνάσιο και Λύκειο Κολλεγίου Αθηνών, Γυμνάσιο και Λύκειο Κολλεγίου Ψυχικού και Νηπιαγωγείο «Ι.Μ.Καρράς») δε θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, για προληπτικούς λόγους.

Οι σχολικές μονάδες στο campus της Κάντζας (Δημοτικό Κολλεγίου Αθηνών και Δημοτικό Κολλεγίου Ψυχικού) θα λειτουργήσουν κανονικά».

Η απόφαση πάρθηκε, καθώς όπως έγινε νωρίτερα γνωστό το τρίτο κρούσμα είναι μητέρα μαθητή.

Μάλιστα, στάλθηκε και σχετική ανακοίνωση από το σχολείο στους γονείς.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μάς ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο Κορονοϊό Covid 2019.
Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.

Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία».