Skip to main content

Κορωνοϊός: Τρεις οι νεκροί σε μια μέρα-Κατέληξε άνδρας στο Ιπποκράτειο

Κατέληξαν ένας 89χρονος από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι στο Ιπποκράτειο, ενάς ακόμη 89χρονος στο Παπανικολάου και ένας 60χρονος στο Σωτηρία.

Τρεις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό καταγράφονται μέχρι στιγμής σήμερα στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 258.

Συγκεκριμένα, έχασε τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης 89χρονος άνδρας με κορωνοϊό από τη Γουμένισσα, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Ο ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από το Κέντρο Υγείας Γουμένισσας και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Σήμερα το πρωί, κατέληξε και 60χρονος άνδρας στο Σωτηρία, ο οποίος νοσηλευόταν από τις 20 Αυγούστου και έπασχε από παχυσαρκία, ενώ το μεσημέρι κατέληξε 89χρονος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, o 89χρονος που κατέληξε σήμερα στο Ιπποκράτειο διέμενε στο γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι. Νοσηλευόταν από τις 13 Αυγούστου και χθες υπεβλήθη σε αξονική εγκεφάλου, όπου και απεικόνισε οξύ ισχαιμικό εγκεφαλικό. Έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των νεκρών με κορωνοϊό στη χώρα μας ανέρχεται στους 258, ενώ μόνο στις 28 μέρες του Αυγούστου έχουν σημειώθεί 50 θάνατοι. Από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι έχουν καταλήξει ήδη 15 ηλικιωμένοι.