Skip to main content

Κούγιας: Στηρίζω ανεπιφύλακτα τον Μιχάλη Γρηγορίου

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τον έμπειρο τεχνικό να αποχωρεί από τον πάγκο των «βυσσινί».

Τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του Μιχάλη Γρηγορίου από τον πάγκο της ΑΕΛ έβαλε ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζοντας πως στηρίζει απόλυτα τις επιλογές του προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί»:

«Για να αποφύγουμε παρερμηνείες από διάφορους μυαλοπώληδες, οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα, θέλω να κάνω μια λιτή δήλωση:

Το διοικητικό μέλλον της ΑΕΛ είναι ταυτισμένο και εξαρτάται μόνο από τις δικές μου επιλογές και οικονομικές δυνατότητες.

Το αγωνιστικό όμως μέλλον (επιλογές ποδοσφαιριστών – αποχωρήσεις – μεταγραφές – προαγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών) εξαρτάται αποκλειστικά από τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του.

Τον κ. Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του τους στηρίζω ανεπιφύλακτα και με κάθε τρόπο (μεταγραφές – σωστή προετοιμασία – υποδομή προπονήσεων) και όλοι πρέπει να αντιληφθούν, εάν δεν τον έχουν αντιληφθεί ήδη ότι από τις 8/8/2019 η ΑΕΛ άλλαξε εντελώς τρόπο λειτουργίας και επίπεδο».