Skip to main content

Κουλουράκια χωρίς… σουσάμι

Mε νίκη σήμερα ο Ηρακλής θα ηρεμούσε οριστικά και δεν θα ασχολιόταν πλέον με τους από κάτω, αλλά...

Τελικά αυτή η ομάδα δεν μπορεί για κάτι παραπάνω ή πάλι γίνομαι μίζερος που το λέω; Γιατί όταν έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις την πέμπτη θέση στους δύο βαθμούς και δεν κάνεις μία φάση της προκοπής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τότε πώς μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καλύτερο; Με νίκη σήμερα ο Ηρακλής θα ηρεμούσε οριστικά και δεν θα ασχολιόταν πλέον με τους από κάτω, αλλά τελικά έδειξε ότι με την θέληση μόνο δεν γίνεται.

Ένα παιχνίδι που κανείς δεν θα θυμάται, ανάμεσα σε μία ομάδα που κλείστηκε και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το μηδέν και μία άλλη, την γηπεδούχο, η οποία δεν είχε ούτε κυκλοφορία, ούτε ταχύτητα, ούτε δημιουργία, ούτε τίποτα.

Ο αγώνας αυτός έληξε 0-0, κουλουράκια δηλαδή όπως λέμε στην καθομιλουμένη, αλλά αυτά δεν είχαν καν σουσάμι. Ήταν τόσο άνοστα που όσοι τα έφαγαν δεν θα θέλουν με τίποτα να τα ξαναδούν μπροστά τους.

Τουλάχιστον μαζεύτηκαν περίπου 100.000 ευρώ από τα εισιτήρια που κόπηκαν. Χρήματα που θα δοθούν για τον στόχο της αδειοδότησης και καλό θα είναι στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια να έρθουν πολλοί περισσότεροι στο γήπεδο. Είπαμε, τον Μάρτιο θα είναι αργά για δάκρυα και όλοι θα πρέπει να το καταλάβουν.
Αρκετοί παίκτες από τους οποίους περιμέναμε πολλά ήταν εκ νέου εκτός… μέρας, ενώ οι μεταγραφές, πλην του Μαχόπ που ήταν τραυματίας, ακόμα δεν έχουν προσφέρει. Ειδικά ο Ζερκά, έχει ξεχάσει μάλλον τα καλά παιχνίδια που έκανε στη Γαλλία με τις φανέλες των Νανσί και Ναντ.

Άραγε αύριο οι παίκτες θα κάνουν απεργία, όπως είχαν προαναγγείλει; Για την σημερινή τους απόδοση θα πουν τίποτα ή μόνο για τα χρήματα που τους οφείλονται; Δίκιο έχουν να μιλάνε, αλλά το θέμα είναι πότε το κάνουν και γιατί. Όταν έχεις μπροστά σου ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι και δημιουργείς αρνητικό κλίμα διαδίδοντας ότι δεν θα κατέβεις στην προπόνηση, τότε ο καθένας μπορεί να σε παρεξηγήσει όταν παίζεις έτσι όπως σήμερα.

Καλό θα είναι να μάθουμε επιτέλους από αύριο τι ακριβώς χρωστά η ΠΑΕ στους νυν παίκτες και αν το κατά πόσο υπάρχει διάθεση από τους ίδιους να κατανοήσουν την κατάσταση που υπάρχει.

Υ.Γ Ντίνο Κοσμόπουλε καλό ταξίδι…