Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020
x

ΚΟΒΑΤΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Κροάτης τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου αναγνώρισε τις δυσκολίες του να αγωνίζεται κανείς σε μία έδρα όπως το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βέβαιος πως η Μπάγερν Μονάχου θα καταφέρει να κερδίσει αύριο τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Νίκο Κόβατς.

Ο Κροάτης τεχνικός των Βαυαρών αναγνώρισε τις δυσκολίες να παίζεις σε μία έδρα όπως το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά επεσήμανε ότι δεν μπορεί καν να σκεφτεί ότι η ομάδα του θα χάσει:

«Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς. Παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο όπου γύρισε το ματς παρά το γεγονός ότι έχανε 2-0 από την Τότεναμ και ισοφάρισε. Προφανώς και δεν θέλω και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα χάσουμε αλλά θέλω να δούμε τον αγώνα και το τι θα περιμένουμε από τον αντίπαλο που παίζει στην έδρα του. Την ξέρω την ατμόσφαιρα. Έχω παίξει εδώ. Το διασκεδάζω με τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν θα είναι σίγουρα εύκολο. Δεν είναι εύκολο για κανέναν αντίπαλο»

Για την άμυνα και τον τραυματισμό του Ζούλε: «Θεωρούμε ότι έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και αρκετούς που μπορούν να προσφέρουν. Λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό του Ζούλε. Δεν ξέρουμε επακριβώς το πότε θα γυρίσει. Καλύτερα να γυρίσει έναν με δύο μήνες πιο μετά παρά να χάσει... δέκα χρόνια. Δεν χρειάζεται να βιαστεί».

Για τον Μίλερ: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Θα δούμε εάν θα παίξει. Είναι ένας παίκτης μεγάλης αξίας. Το έδειξε και πέρυσι και θα το δείξει και φέτος».

Για το γεγονός ότι η Μπάγερν έχει χρόνια να κατακτήσει το Champions League: «Επιθυμία μας είναι να κατακτήσουμε τη διοργάνωση. Δεν είναι εύκολο αλλά το προσπαθήσουμε. Στο πρωτάθλημα δεν είχαμε κακή απόδοση. Εάν δούμε την περασμένη χρονιά έχουμε βάλει 15 παραπάνω γκολ αλλά έχουμε δεχθεί 3 περισσότερα. Πρέπει να το δουλέψουμε αυτό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ