Skip to main content

Κούλογλου για νίκη Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε σήμερα - Μετεξελίχθηκε από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ

«Αυτό είναι το τέλος του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ όπως τον γνωρίζαμε, από ροκ συγκρότημα μετεξελίχθηκε σε ελαφρύ ποπ»

«Αυτό είναι το τέλος του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ όπως τον γνωρίζαμε», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, αναφορικά με τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε δηλώσεις του στον Guardian, ο κ. Κούλογλου είπε πως ο παραδοσιακός κόσμος της αριστεράς «βρίσκεται σε σοκ», ενώ υποστήριξε ότι «το κόμμα πέθανε σήμερα».

«Ο Κασσελάκης θα κάνει τεράστιες αλλαγές και στο μέλλον θα πραγματοποιηθούν νέες σχετικές μελέτες γιατί αυτό που κατάφερε ήταν απίστευτο», πρόσθεσε. «Εμφανίστηκε σχεδόν από το πουθενά και τώρα είναι στη θέση του επικεφαλής. Είναι τρελό, είναι ένα σενάριο που κανένας δεν θα πίστευε πριν από μερικούς μήνες», είπε.

Μιλώντας στο ΟPEN για την επόμενη ημέρα του κόμματος, επανέλαβε πως ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε όπως το ξέραμε ως αριστερό κόμμα. «Έχουμε ένα καινούργιο κόμμα, αλλά είναι ένα καινούργιο κόμμα».

Όπως είπε ο Στέλιος Κούλογλου, δεν άκουσε χθες από τον Στέφανο Κασσελάκη τη λέξη Αριστερά και συμπλήρωσε ότι είναι μια μετεξέλιξη από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ.