Skip to main content

Κοζάνη: Επίσκεψη μαθητών Γ’ τάξης Γυμνασίου Νεάπολης στο ΕΒΕ

Το Επιμελητήριο Κοζάνης συνδιοργανώνει εκπαιδευτική εκδήλωση την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009, με σκοπό την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικής παιδείας.
Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την Σχολική Μονάδα του Γυμνασίου Νεάπολης (Γραφείο Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού) και με τις Θυρίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας Νομού Κοζάνης, συνδιοργανώνει εκπαιδευτική εκδήλωση την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009, με σκοπό την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικής παιδείας και την ενημέρωση μαθητών γυμνασίου σχετικά με την έννοια της επιχειρηματικότητας και τα πρώτα βήματα του επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 10:00, πενήντα περίπου μαθητές από το Γυμνάσιο Νεάπολης συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους θα μεταβούν στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης όπου θα τους υποδεχθούν τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου. Εκεί θα ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Χρήστο Σάββα και τα μέλη της Διοικητική Επιτροπής, για το ρόλο του Επιμελητηρίου στην ανάπτυξη της οικονομίας του τόπου μας, αλλά και για θέματα που έχουν σχέση με την έννοια της επιχειρηματικότητας γενικότερα.

Μετά το πέρας των ομιλιών οι μαθητές θα επισκεφθούν μεταποιητικές και εμπορικές επιχειρήσεις της περιοχής.