Skip to main content

Κρατάει την ουσία και πάει για πρόκριση

Τους τρεις βαθμούς κρατάει ο Άρης από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον πάει μόνο για την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος.

 

Με τους Γιάννη Μιχαλήτσο και Γιώργο Σεμερτζίδη στον πάγκο του ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 
 
Χωρίς να αποδώσει (για πολλοστή φορά) καλό ποδόσφαιρο και έχοντας πολλά προβλήματα στον χώρο του κέντρου οι «κιτρινόμαυροι» κρατάνε μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης, και πλέον στοχεύουν στην πρόκριση επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο Ελλάδας. 
 
Το υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο πήρε την απόφαση να αφήσει στον πάγκο τον Τόχα (για πρώτη φορά την φετινή περίοδο) και να δώσει φανέλα βασικού σε Καστίγιο και Παπαστεριανό, δύο ποδοσφαιριστές που με την έλευση του Μίχαλ Πρόμπιερζ πριν από περίπου 1,5 μήνα είχαν μπει στο… ψυγείο. 
 
Μάλιστα πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες στον αγωνιστικό χώρο πέρασε και ο Πρίττας, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες, που βρισκόταν στην μαύρη λίστα του πρώην προπονητή της ομάδας. 
 
Οι δύο από τους τρεις παραπάνω παίκτες (μιας και για τον Μεξικανό έχω καταθέσει την άποψη μου, την οποία και δεν αλλάζω) θεωρώ πως μπορούν να αλλάξουν την κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται η μεσαία γραμμή, ώστε να βελτιωθεί (ακόμα και μετά από τόσο καιρό) συνολικά η αγωνιστική εικόνα του Άρη. 
 
Το μυαλό όλων πρέπει να βρίσκεται στην αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, εκεί όπου οι Θεσσαλονικείς πρέπει να πάρουν πάση θυσία την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ώστε να μετριάσουν (έστω και λίγο) της απογοητευτική πορεία τους μέχρι σήμερα.