Skip to main content

Κρέσπο: O προπονητής μας γνωρίζει πολύ καλά τον αντίπαλο

Ο έμπειρος στόπερ του ΠΑΟΚ, Άνχελ Κρέσπο, εκπροσώπησε τους παίκτες του Δικεφάλου στη συνέντευξη τύπου και τόνισε την ετοιμότητα του για τον αγώνα
 
Ο Άνχελ Κρέσπο αναφέρθηκε στην συνέπτευξη τύπου του αγώνα με την Μπενφίκα στον τρόπο παιχνιδιού του Δικεφάλου, τονίζοντας πως η ομάδα του ΠΑΟΚ πιστεύει περισσότερο το πλάνο που καλείται να υπηρετήσει, με τον Ισπανό αμυντικό να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει στον αυριανό αγώνα σε όποια θέση του ζητηθεί.

Για τις διαφορές με την Μπενφίκα: «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Σίγουρα το γεγονός ότι παίξαμε με αυτόν τον αντίπαλο πριν από δύο χρόνια, μας κάνει να τον γνωρίζουμε αυτόν τον αντίπαλο. Έχει κάνει πολλές αλλαγές, είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς από την πλευρά μας είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% για να κάνουμε το καλύτερο για εμάς».
 
Για την Μπενφίκα: «Είναι μια ομάδα αρκετά επιθετική. Έχουν πάρα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ γραμμών και έχουν πάρα πολύ καλή ατομική ποιότητα, αλλά και εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και την δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα».

Για τις αλλαγές σε σχέση με πέρυσι: «Σε σχέση με την περσινή σεζόν η αλλαγή στον σχηματισμό μας έκανε πιο συμπαγής. Είμαστε μία ομάδα με σοβαρότητα, πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας σημεία και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πλέον έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό που κάναμε, φαίνεται πλέον περισσότερο θα φανεί ακόμα πιο πολύ στα επόμενα παιχνίδι, ξεκινώντας από το αυριανό».

Για το πόσο καλά ξέρει ο Φερέιρα την Μπενφίκα: «O προπονητής μας γνωρίζει πολύ καλά τον αντίπαλο. Δουλέψαμε πολύ καλά σε όλες τις γραμμές μας για αυτό τον αγώνα. Είναι στο χέρι μας να δείξουμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής και πρέπει να δείξουμε στην πράξη».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί: «Είμαι προετοιμασμένος να δώσω το 100%, ανεξάρτητα αν θα παίξω ως δεξί μπακ ή όπου χρειαστεί να παίξω, είμαι εδώ, είμαι έτοιμος να βοηθήσω όπου και όπως χρειαστεί την ομάδα».

Για το αν ο Ζίβκοβιτς έδωσε πληροφορίες για την Μπενφίκα: «Μας έχει πει αυτό που γνωρίζουμε ότι η Μπενφίκα έχει πολλή ποιότητα. Όσον αφορά στον Ζίβκοβιτς, έχει χαρακτηριστικά που χρειαζόμασταν, μπορεί να δώσει το κάτι διαφορετικό, θα το δείξει στη συνέχεια και θα μας βοηθήσει».