Τρίτη 7 Απριλίου 2020
x

ΚΡΗΤΗ: ΑΝΗΛΙΚΗ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΤΙΚΑ ΤΕΙΧΗ - ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ

Ανήλικο κορίτσι έπεσε από τα ενετικά τείχη στην Κρήτη υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, μια ανήλικη που έπεσε απ' τα ενετικά τείχη, στην περιοχή Κομμένο Μπεντένι.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 και μισή το βράδυ ενώ άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε το κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου Ανέστης Κιούλπαλης, «το κορίτσι έφτασε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σοβαρή. Αυτή την ώρα τα τραύματα του, που είναι πολλαπλά, διερευνώνται από τους γιατρούς. Εμείς είμαστε σε θέση εφόσον κριθεί αναγκαίο να το νοσηλεύσουμε στη ΜΕΘ, εφόσον δεν θεωρηθεί απαραίτητο - λόγω της ηλικίας του - να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ».

'Αμεσα ενημερώθηκε και η αστυνομία που διερευνά το περιστατικό, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη βρέθηκε στο κενό.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ