Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
x

ΚΡΗΤΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 50ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ 89ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της ηλικιωμένης και κάλεσαν τις Αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σπίτι όπου έγινε το περιστατικό.

Νέο σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας συνταράσσει την Κρήτη και συγκεκριμένα την τοπική κοινωνία στον Πύργο Μονοφατσίου, του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, άνδρας ηλικίας 50 ετών άσκησε έντονη σωματική βία με τα χέρια του ενάντια στην υπερήλικη μητέρα του.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της ηλικιωμένης και κάλεσαν τις Αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σπίτι όπου έγινε το περιστατικό.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 50χρονου γιου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ το ΕΚΑΒ μετέφερε την μητέρα του, ηλικίας 89 ετών, στο Κέντρο Υγείας Χάρακα.

Εκεί, οι ιατροί με δεδομένο τον ξυλοδαρμό αλλά και την προχωρημένη ηλικία της γυναίκας διέταξαν την άμεση μεταφορά της στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο γιος δε φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές άλλη φορά στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό ενώ πλέον βρίσκεται υπό κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχανών Αστερουσίων.

Αύριο αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα Ηρακλείου με την κατηγορία του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ