Skip to main content

Κριτική Παππά σε Μητσοτάκη: Φιέστα για να κατεδαφίσουν πέντε κτήρια

Ο βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών επέκρινε την πολιτική της κυβέρνησης με αφορμή την τελετή έναρξης εργασιών στο Ελληνικό.

Κριτική στον πρωθυπουργό, με αφορμή την τελετή έναρξης των πρόδρομων εργασιών στο Ελληνικό, άσκησε ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς, ο οποίος έκανε λόγο για «εικονική πραγματικότητα».

«Η ΝΔ πουλά δήθεν στήριξη στους μικρομεσαίους, ηλιοβασιλέματα στον τουριστικό κλάδο και γκρεμίσματα αντί για επενδύσεις. Η απάτη της κυβέρνησης είναι πλέον καθολική και ορατή απ' όλους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστησε φιέστα για την κατεδάφιση μόλις πέντε κτηρίων και για τα υπόλοιπα 895 βλέπουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Παππάς, είπε: «Το μόνο που έχει κάνει η κυβέρνηση είναι να καταθέσει και να ψηφίσει σειρά τροπολογιών, προς όφελος κυρίως του επενδυτή, τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών από το δημόσιο στον επενδυτή, προϋπόθεση απαραίτητη για να ξεκινήσει η επένδυση. Η άδεια του καζίνο και οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν είναι ζητήματα που μένουν ανοιχτά».