Skip to main content

Κυρ. Μητσοτάκης: Αποστάσεις από Σαμαρά για διαγραφή Μαρκογιαννάκη

Σαφείς αποστάσεις κρατάει από την απόφαση διαγραφής από τη ΝΔ του βουλευτή Χανίων, Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με σημερινές του δηλώσεις.
Αποστάσεις κρατάει από την απόφαση διαγραφής από τη ΝΔ του βουλευτή Χανίων, Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως πιστεύει «στην πολιτική ότι η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός είναι πολύ πιο χρήσιμες από την αφαίρεση και τη διαίρεση». Να σημειωθεί πως είναι πρώτη φορά που κ. Μητσοτάκης διαφοροποιείται ξεκάθαρα από τις αποφάσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής από τα Χανιά, όπου βρίσκεται με τον ιδιότητα του υπευθύνου του τομέα Περιβάλλοντος της παράταξης και είχε την Παρασκευή συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης Κυριάκο Βιρβιδάκη, ενώ ερωτηθείς αν ο ίδιος παραμένει στην ΝΔ τόνισε: «Φυσικά και θα παραμείνω στην ΝΔ, δεν ετέθη ποτέ κανένα τέτοιο θέμα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε επίσης ότι στηρίζει για το Δήμο Χανίων την υποψηφιότητα του Κυριάκου Βιρβιδάκη. «Θέλω να πω και δημόσια ότι σε προσωπικό επίπεδο φυσικά και στηρίζω ανεπιφύλακτα τον Κυριάκο Βιρβιδάκη στην προσπάθεια την οποία κάνει για τον Δήμο Χανίων. Πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει αποδείξει ότι κατέχει πάρα πολύ καλά τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχει κάνει ουσιαστικό έργο στα Χανιά και θα ήθελα να δω προσωπικά το έργο αυτό να συνεχίζεται μια θητεία ακόμα».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν συναντηθεί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη που στηρίζει η ΝΔ στην Κρήτη, Γιάννη Πλακιωτάκη, ο κ Μητσοτάκης απάντησε: «Βεβαίως και θα συναντηθώ με οποιοδήποτε επιθυμεί μια συνάντηση. Εξάλλου με τον κ. Πλακιωτάκη είμαστε συνάδελφοι στη Βουλή, μιλάμε τακτικά και φυσικά συζητώ με όλους τους ενδιαφερόμενους για περιβαλλοντικά ζητήματα».