Skip to main content

Κύπελλο: Απέκλεισε τη Λαμία ο Λεβαδειακός και συνεχίζει στην φάση των «16»

Στον επόμενο γύρο οι Βοιωτοί όπου θα αντιμετωπίσουν τη Νίκη Βόλου

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Λεβαδειακός της Super League 2 έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια νίκησε 2-1 τη Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, σε αγώνα για την 5η φάση της διοργάνωσης, και πήρε το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τη Νίκη Βόλου.

Η Λαμία ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με το γκολ του Μάλτσι (0-1), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια στο 25΄: αρχικά ο Μούλα εκτέλεσε φάουλ κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά η κεφαλιά του Λόνγκο «σημάδεψε» εκ νέου το... σίδερο. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν παρέδωσαν τα όπλα και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν στο 58ο λε

πτό με τον Κουάντρα. Οι πράσινοι, ωστόσο, δεν... σταμάτησαν εκεί, αλλά δέκα λεπτά μετά ευτύχησαν να «πάρουν κεφάλι» στο σκορ, όταν ο Πολέτο εκτέλεσε πέναλτι και «έγραψε» το 2-1 στο 68΄.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος και οι «πράσινοι» συνεχίζουν στο Κύπελλο, έχοντας αποκλείσει τη Λαμία της Super League.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Χάμοντ, Τσάπρας, Νίκας, Λιάγκας, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Συμελίδης, Κουάδρα, Νικολιάς, Κουϊρουκίδης.

Λαμία: Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Αμαράλ, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Τζανδάρης, Νούνιες, Τσιλιανίδης, Μούλα, Λόνγκο, Μάλτσι.