Skip to main content

Κυψέλη: «Ο 19χρονος χτύπησε με σφυρί το παιδί στο κεφάλι - Ο διευθυντής πήγε να τον προστατέψει»

Μαθήτρια που βρισκόταν μπροστά στο σοκαριστικό περιστατικό περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στο 41ο Γυμνάσιο στην Κυψέλη

Για όσα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης στο 41ο Γυμνάσιο στην Κυψέλη με έναν 19χρονο από τη Γεωργία να τραυματίζει με σφυρί έναν 18χρονο μαθητή και με μαχαίρι τον διευθυντή του σχολείου, μίλησε μαθήτρια στο protothema.gr.

Διαβάστε σχετικά: Σοκ στην Κυψέλη: 19χρονος μπήκε σε σχολείο με μαχαίρι και τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Περιγράφοντας τι συνέβη, η μαθήτρια είπε ότι «όπως ανεβαίναμε να κάνουμε μάθημα, είδαμε το παιδί να κάνει άμυνα και ο δράστης τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι. Το παιδί έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο πάτωμα και τα αίματα πήγαν παντού. Ο διευθυντής τότε προσπάθησε να δει αν το παιδί είχε τις αισθήσεις του και έφαγε μια μαχαιριά».

«Ο διευθυντής την έφαγε με το μαχαίρι όταν πήγε να προστατεύσει τον μαθητή» συμπλήρωσε η ίδια κοπέλα.

Στην ερώτηση για το τι προηγήθηκε, η κοπέλα είπε ότι «την περασμένη εβδομάδα ο αδερφός του συμμαθητή μου (σ.σ. ο 19χρονος δράστης) προσπάθησε να ξεμοναχιάσει το παιδί (σ.σ. το 18χρονο θύμα της επίθεσης) και είχε πει ως δικαιολογία σε κάποιον ότι "ήθελε να σκοτώσει την οικογένειά μου"».

«Σήμερα ήρθε αποφασισμένος, μπήκε από την πόρτα, δεν υπήρχε κάποιος να τον σταματήσει, ο φύλακας ήταν εδώ αλλά τον άφησε να περάσει» κατέληξε στην περιγραφή της η αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8:30 το πρωί της Τρίτης με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο λόγος της επίθεσης αφορά στη διαμάχη που είχε ο αδελφός του δράστη με τον μαθητή από την Νιγηρία.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ο δράστης συνελήφθη.