Skip to main content

Κυριάκος Μητσοτάκης από Τήνο: Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως σήμερα «η σκέψη όλων είναι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλους αυτούς που φροντίζουν ώστε όλοι εμείς να είμαστε ασφαλείς, που δίνουν τη ζωή τους στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα»

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση των εορτασμών για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

«Σήμερα στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας. Έχουμε κάθε λόγο οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε», είπε αρχικά ο πρωθυπουργός.

Όπως σημείωσε «η χώρα έχει ξεπεράσει την 10ετη κρίση και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη ελπίδα και αισιοδοξία λέξεις που είναι ταυτισμένες με τη μεγάλη σημερινή γιορτή».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε, τέλος, ειδική αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις λέγοντας πως «σήμερα η σκέψη όλων των Ελλήνων είναι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, σε όλους αυτούς που φροντίζουν ώστε όλοι εμείς να είμαστε ασφαλείς, που δίνουν τη ζωή τους στη μάχη με την πύρινη λαίλαπα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολούθησε την λιτανεία της ιερής εικόνας της Παναγίας μαζί με τους μητροπολίτες Σύρου - Τήνου Δορώθεο, Σερβίων και Κοζάνης Παύλο, Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγο, Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων Νεκτάριο.

Στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου παρίστανται και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταντίνο Φλώρο ενώ μαζί με τον πρωθυπουργό βρίσκεται και η κόρη του Δάφνη.