Τρίτη 2 Μαρτίου 2021
x

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Αυτοκίνητο, έπιπλα, λευκές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας και άλλα πλούσια δώρα μπορούν να γίνουν δικά σας με μόλις δύο ευρώ.

Το Χαμόγελο του Παιδιού συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δράσης και παρά τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώνουμε, κατάφερε να διοργανώσει μια μεγάλη Λαχειοφόρο Αγορά ώστε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους και να καλύψει τις αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών του Οργανισμού στα οποία έχουν βρει μέχρι σήμερα μία πραγματική οικογένεια εκατοντάδες παιδιά!

Ο Οργανισμός καλεί κοντά του όλους τους πολίτες προκειμένου να λάβουν μέρος σε αυτή μας την προσπάθεια και παράλληλα να διεκδικήσουν τα ξεχωριστά δώρα που διέθεσαν εντελώς δωρεάν μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Αυτοκίνητο, έπιπλα, λευκές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας, διακοπές σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία και άλλα δώρα μπορεί να γίνουν δικά σας με μόλις 2 ευρώ.

«Αγοράστε τους λαχνούς σας, χαρίστε τους στους αγαπημένους σας, κάντε ένα διαφορετικό δώρο στους εργαζόμενους της εταιρείας σας στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας σας ή απλά επικοινωνήστε τη νέα μας προσπάθεια στο προσωπικό σας και σε όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν ώστε μαζί να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα. Μια απλή χειρονομία μεγάλης αξίας που θα χαρίσει χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά που στηρίζει καθημερινά Το Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα κιόλας τους λαχνούς σας μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες & σημεία διάθεσης στο 11040. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021, και ώρα 18:00.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανταποκρίνεται καθημερινά στις αναρίθμητες και πολύπλευρες ανάγκες χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Πολλές από αυτές, χάρη στη δική σας πολύτιμη υποστήριξη.

«Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να είστε δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη!», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ