Skip to main content

Λαγονήσι: Βίντεο από τη διάσωση του 48χρονου που τελικά πνίγηκε για να σώσει το παιδί του

Στο βίντεο φαίνεται ο 48χρονος πατέρας να έχει χάσει τις αισθήσεις του, ενώ οι άνδρες προσπαθούν να τον μεταφέρουν στο φουσκωτό

Σε βίντεο καταγράφηκαν οι στιγμές από τις προσπάθειες διάσωσης του 48χρονου πατέρα ο οποίος πνίγηκε στο Λαγονήσι στην προσπάθειά του να σώσει το 8χρονο παιδί του που βρισκόταν σε θαλάσσιο στρώμα και παρασύρθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων.

Στο βίντεο που κατέγραψαν άνδρες οι οποίοι βρέθηκαν τυχαία με το φουσκωτό τους στην θαλάσσια περιοχή, φαίνεται ο 48χρονος πατέρας να έχει χάσει τις αισθήσεις του, ενώ οι άνδρες προσπαθούν να τον μεταφέρουν στο φουσκωτό.

Ένας από αυτός βούτηξε στα φουρτουνιασμένα νερά και τον μετέφερε κολυμπώντας μέχρι το σκάφος. Εκεί οι υπόλοιποι τον σήκωσαν και τον τοποθέτησαν πάνω στο αριστερό μπαλόνι του φουσκωτού.

Ο 48χρονος άνδρας είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Ο 48χρονος βούτηξε στο νερό αλλά κάποια στιγμή άρχισε να βουλιάζει με αποτέλεσμα οι λουόμενοι στην Ακτή να καλέσουν σε βοήθεια. Στο σημείο έπλεε ένα ιδιωτικό, φουσκωτό σκάφος με 4 επιβάτες, οι οποίοι περισυνέλεξαν τόσο τον ίδιο όσο και το 8χρονο παιδί.

Για περισσότερο από μισή ώρα, οι επιβάτες του σκάφους μαζί με 2 ναυαγοσώστες από τη διπλανή παραλία έκαναν ΚΑΡΠΑ στον 48χρονο προκειμένου να τον επαναφέρουν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος πατέρας δεν γνώριζε κολύμπι και γι' αυτό βούλιαξε στο σημείο που η θάλασσα βαθαίνει.