Skip to main content

Λαμία: «Γονάτισε να προσκυνήσεις αλλιώς θα σε μαχαιρώσουμε» - Το συγκλονιστικό ντοκουμέντο ξυλοδαρμού 17χρονου

Όλα είχαν ξεκινήσει στα μέσα της περασμένης εβδομάδας όταν δύο 16χρονοι φέρεται να απαίτησαν από 17χρονο συμμαθητή τους, να γονατίσει μπροστά τους

Νέα βίντεο ντοκουμέντα έρχονται στο «φως» της δημοσιότητα από τον άγριο ξυλοδαρμό 17χρονου από 16χρονους μαθητές του ΕΠΑΛ στη Λαμία την Πέμπτη (12/10).

Ο 17χρονος έπεσε θύμα σωματικής επίθεσης από ανηλίκους την περασμένη εβδομάδα ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε- λίγο αργότερα- βίντεο από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής συγγενών του μαθητή στη Λαμία με τους 16χρονους.

Τώρα, νέα βίντεο ντοκουμέντα ρίχνουν περισσότερο φως στα όσα έγιναν στη Λαμία, όπως μεταδίδει το Mega και η εκπομπή Live News. Στα νέα βίντεο φαίνεται το bullying που προηγήθηκε με χτυπήματα μέσα στο σχολείο ενώ μετά το σχόλασμα τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο.

Το χρονικό

Όλα είχαν ξεκινήσει στα μέσα της περασμένης εβδομάδας όταν δύο 16χρονοι φέρεται να απαίτησαν από 17χρονο συμμαθητή τους, να γονατίσει μπροστά τους και το σχετικό βίντεο να ανέβει στα social media για να διασυρθεί.

Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι είπαν στον μαθητή, σύμφωνα με το lamiareport.gr, «ή θα γονατίσεις να προσκυνήσεις για να σε τραβήξουμε βίντεο και θα το ανεβάσουμε στα social media ή θα σε μαχαιρώσουμε», με τον 17χρονο να αντιδρά.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που ο πατέρας και ο θείος του 17χρονου χτυπούν μαθητές ΕΠΑΛ που του επιτέθηκαν:

Ο ένας από τους 16χρονους που δέχτηκε επίθεση, είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε χτυπήματα αναίτια. Τα βίντεο βρίσκονται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας που συνεχίζει την έρευνα.