Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
x

ΛΑΜΙΑ: ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο 53ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΒΙΑΣΕ 19ΧΡΟΝΗ

Ο 53χρονος υποστήριξε ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και του κ. Εισαγγελέα ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της 19χρονης και ότι δεν υπήρξε βιασμός.

Τα σκαλιά των Δικαστηρίων της Λαμίας ο ανέβηκε σήμερα ο 53χρονος που κατηγορείται πως βίασε 19χρονη. Ο ίδιος απολογήθηκε ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και του κ. Εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της 19χρονης και ότι δεν υπήρξε βιασμός.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο κατηγορούμενος δεν έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς οι οποίοι, ομόφωνα, αποφάσισαν ότι έπρεπε να προφυλακιστεί.

Με βίασε με το μαχαίρι στο λαιμό

Οι πληροφορίες που επικαλείται το LamiaReport αναφέρουν ότι ο 53χρονος οδήγησε με το αυτοκίνητο του την 19χρονη σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, όπου με την απειλή μαχαιριού την βίασε.

«Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας...εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες», της ειπε ο 53χρονος ο οποίος μάλιστα τη χτύπησε και στο πρόσωπο.

Όταν ο 53χρονος τη βίασε και θέλησε να φύγει διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί από βλάβη.

Τότε της ειπε ότι θα πάρουν την αστυνομία να ζητήσουν βοήθεια και να προσέξει να μην πει τίποτα για το βιασμό. Η 19χρονη βρήκε όμως τρόπο να τηλεφωνήσει ξανά στην αστυνομία κρυφά και να ενημερώσει για ότι έγινε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο συνέλαβαν τον 53χρονο και στη συνέχεια η 19χρονη όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε στα χέρια του 53χρονου μέσα στο αυτοκίνητο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ