Skip to main content

Λάρισα: Αποσωληνώθηκε ο 18χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι

Ο νεαρός φέρεται να παρασύρθηκε με το ηλεκτρικό του πατίνι από διερχόμενο οδηγό

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 18χρονος o οποίος που τα μεσάνυχτα της Κυριακής παρασύρθηκε με το ηλεκτρικό του πατίνι από διερχόμενο οδηγό στη συνοικία της Φιλιππούπολης στη Λάρισα επί της οδού Αγχιάλου.

Ο νεαρός παρουσίασε βελτίωση και χθες Δευτέρα αποσωληνώθηκε, σύμφωνα με το onlarissa.gr ενώ μέχρι αργά το βράδυ αναμενόταν να εξέλθει και από την Μονάδα Εντατικής θεραπείας για να εισαχθεί σε απλό δωμάτιο προκειμένου να γιορτάσει σήμερα τα γενέθλια του με τους οικείους του.

Από την πτώση μετά την παράσυρση ο 18χρονος υπέστη σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

«Τον χτύπησε το αυτοκίνητο και έπεσε με το κεφάλι του στον δρόμο» ανέφερε στο MEGA ο πατέρας του 18χρονου για να συμπληρώσει: «Δικό του είναι το πατίνι, συνήθιζε να το παίρνει. Ήταν στην κοπελιά του, πήγε από έναν φίλο του και γύριζε σπίτι. Ξέρουμε ότι τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο. Δεν έχουν εξακριβώσει το πώς, τσεκάρει η τροχαία από τις κάμερες να δει τι έγινε. Σταμάτησε ο οδηγός, όταν χτύπησε το παιδί μου, ήταν μέχρι το πρωί εκεί, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Το παιδί χτύπησε το κεφάλι του στον δρόμο και μας ειδοποίησε η τροχαία».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να είπε πως το πατίνι με το παιδί πετάχτηκε στον δρόμο και εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.