Skip to main content

Λάρισα: Συνελήφθη γιατρός για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη του μέσα στο αμάξι

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Χειροπέδες πέρασαν Αστυνομικοί της Λάρισας σε έναν γιατρό, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο 47χρονος γιατρός φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, που είναι μόλις 3 ετών και 4 μηνών μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η μητέρα του παιδιού μάλιστα, με την οποία ο φερόμενος ως δράστης έχει πάρει συναινετικό διαζύγιο στις 27 Φεβρουαρίου, ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ ότι δεν είχε επιστρέψει την ανήλικη έως τις 10 το πρωί, ως όφειλε, γεγονός που στάθηκε αφορμή για τη σύλληψή του.

Σε βάρος του δράστη εκείνη την ημέρα είχε υποβληθεί έγκληση από τη μητέρα της ανήλικης και πρώην σύζυγό του, διότι στις 27 Φεβρουαρίου 2024 την επέστρεψε στις 14:00 αντί για τις 10:00, ώρα που ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη και συνελήφθη και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Η μικρή εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία διορίσθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 227 ΚΠΔ, για τη διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης.  Παράλληλα, παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε, προκειμένου να ερευνηθεί για βιολογικό υλικό.

Στην κατοχή του άντρα βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου να αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Πηγή: larissanet.gr