Skip to main content

League Cup: Πάλεψε αλλά δεν προκρίθηκε στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Το συγκρότημα του Κώστα Δεληκώστα κέρδισε τον Ολυμπιακό με 3-0 όμως έχασε στο χρυσό σετ έχοντας έντονα παράπονα για δύο φάσεις.

Νικητής με 3-0 σετ επί του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» κατά τη ρεβάνς της ημτελικής φάσης του League Cup (3-0 το πρώτο παιχνίδι στου Ρέντη) όμως οι Πειραιώτες κατάφεραν να κατακτήσουν το χρυσό σετ και να περάσουν αυτοί στον τελικό του θεσμού.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Κώστα Δεληκώστα κατάφερε να πάρει 3 σετ (26-24, 25-21 και 25-22) στέλνοντας την αναμέτρηση στο τελευταίο - χρυσό- σετ όμως εκεί το αντίστοιχο του Φερνάντο Μουνιόθ επικράτησε με 9-15 και πλέον θα παίξει για το τρόπαιο σε διπλά ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως οι Θεσσαλονικείς έχουν έντονα παράπονα για δύο περιπτώσεις στο τελευταίο σετ και κατέθεσαν ένσταση κατά της εγκυρότητας του αγώνα.

Σημειώνεται πως η πρώτη αφορά τον κερδισμένο πόντο των γηπεδούχων για το 7-10, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν βίντεο τσεκ με αποτέλεσμα να δικαιωθούν από τους διαιτητές που έδωσαν επανάληψη. Η δεύτερη φάση για την οποία φωνάζει ο «Δικέφαλος» αφορά το 9-14, στην οποία και πάλι οι διαιτητές με χρήση της τεχνολογίας έδωσαν εκ νέου επανάληψη του πόντου.

Τα σετ: 26-24, 25-21, 25-22 / Χρυσ" σετ: 9-15