Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020
x

ΛΕΚΑΚΗΣ: ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί τους υποψηφίους και συνεργάτες τους και καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν παρά τις κομματικές προτιμήσεις.

«Αύριο είναι ημέρα σκέψης και η Κυριακή είναι μέρα επιλογής» επισημαίνει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης, λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης, προσθέτοντας πως «στην κάλπη των δημοτικών εκλογών επιλέγουμε για τη Θεσσαλονίκη» και πως «όποιος θέλει να επιλέξει το κόμμα που θεωρεί καλύτερο το κάνει στην κάλπη των ευρωεκλογών».

«Η προεκλογική περίοδος σήμερα ολοκληρώνεται. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια όλων των υποψηφίων και των συνεργατών μου στη "Θεσσαλονίκη Πρώτη" και τους ευχαριστώ για τον αγώνα τους. Όλο αυτό το διάστημα βρεθήκαμε μέσα στην κοινωνία γιατί από αυτήν προερχόμαστε. Με προτάσεις, θέσεις αλλά κυρίως ανοικτά αυτιά στις επισημάνσεις και τα αιτήματα των πολιτών» αναφέρει ο κ. Λεκάκης και συνεχίζει:

»Αύριο είναι ημέρα σκέψης και η Κυριακή είναι μέρα επιλογής. Το διακύβευμα των δημοτικών εκλογών για το δήμο Θεσσαλονίκης είναι σημαντικό. Από το αποτέλεσμα της κάλπης θα εξαρτηθεί ποια πορεία θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη τα επόμενα χρόνια: θα συνεχίσει την αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη πορεία της ή θα γίνει λάφυρο στα χέρια των κομμάτων; Θα πορευτεί ανοικτά, με εξωστρέφεια, κοινωνική μέριμνα και δίπλα στον πολίτη ή θα μετατραπεί σε ένα διοικητικό γρανάζι κάποιου κόμματος; Θα δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να δημιουργήσουν το αύριο ή θα εγκλωβιστεί σε παλιές, δοκιμασμένες και εν πολλοίς ξεπερασμένες λύσεις;

»Απευθύνομαι στον κάθε ένας σας προσωπικά. Όποιος θέλει να επιλέξει το κόμμα που θεωρεί καλύτερο, όποιος θέλει να στείλει πολιτικό μήνυμα το κάνει στην κάλπη των ευρωεκλογών. Στην κάλπη των δημοτικών εκλογών επιλέγουμε για τη Θεσσαλονίκη.

»Την ώρα της ψήφου, πίσω από το παραβάν είστε μόνοι σας. Εκεί δεν φτάνουν κομματικές γραμμές ή όποιες άλλες πιέσεις. Επιλέξτε με το βλέμμα στο μέλλον, επιλέξτε με την καρδιά και το νου. Για τη Θεσσαλονίκη και μόνο. Για εσάς και τα παιδιά σας. Ψηφίστε για μια "Θεσσαλονίκη Πρώτη" που αποτελεί την εγγύηση διοίκησης και ενότητας της πόλης».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ