Skip to main content

Λεμπετλής (ΣΥΡΙΖΑ): Με Μανδαλιανό στον δεύτερο γύρο για τον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου

Με τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό διαφωνήσαμε και θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε σε πολλά ζητήματα της πόλης, πάντα όμως ξέρω ότι θέλει να πάει την πόλη μπροστά με καλή πρόθεση, αναφέρει ο κ. Λεμπετλής

Την στήριξη του προς τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου και εκ νέου υποψήφιο στον δεύτερο γύρο της Κυριακής,  Κλεάνθη Μανδαλιανό εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος  της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Λεμπετλής.

Στην ανάρτησή του ο κ. Λεμπετλής αναφέρει πως «το προοδευτικό μέτωπο είναι αναγαίο ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση να αναπνεύσει επιτέλους» και προσθέτει ότι παρά τις διαφωνίες τους ο Κλεάνθης Μανδαλιανός «ξέρω ότι θέλει να πάει την πόλη μπροστά με καλή πρόθεση».

Καλεί επίσης του πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες σημειώνοντας πως «η αποχή δεν είναι λύση, ούτε το λευκό. Αποφασίζουμε για την πόλη μας με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο».

Η δήλωση του Νικόλα Λεμπετλή

Το προοδευτικό μέτωπο είναι αναγκαίο, ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση να αναπνεύσει επιτέλους.

Η Θεσσαλονίκη έχει στον δεύτερο γύρο τον Στέλιο Αγγελούδη- Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη και την  Αράπογλου Χρύσα - Καλαμαριά Μητέρα Πόλη.

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου αναμετρώνται στον δεύτερο γύρο, αναμφίβολα δύο υποψήφιοι απ' τη συντηρητική παράταξη, ο Κλεάνθης Μανδαλιανος και ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Με τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό διαφωνήσαμε και θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε σε πολλά ζητήματα της πόλης,  πάντα όμως ξέρω ότι θέλει να πάει την πόλη μπροστά με καλή πρόθεση.

Στη πολιτική έχω μάθει να κρίνω τους ανθρώπους περισσότερο απ' τη σκοπιά της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης, των αξιακών προταγμάτων και όχι με ιδεολογικές αναφορές

Για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό η φήμη του γιατρού που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτους συμπολίτες μας και  υπηρεσίες στο κοινωνικό ιατρείο, τον ακολουθούσε πολύ πριν ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση.

Παρόλο λοιπόν τις διαφωνίες μας και κατά τη γνώμη μου λάθος επιλογές, τον έβλεπα πάντα με συμπάθεια και σεβασμό.

Στο ψηφοδέλτιο του Κλεάνθη Μανδαλιανού- Νεα Πνοή, στη πλειοψηφία τους οι σημερινοί Δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι επόμενοι, είναι ανθρώποι απ' τον  προοδευτικό χώρο.

Με κάποιους απ' αυτούς τα προηγούμενα χρόνια δώσαμε κοινούς αγώνες, για να αλλάξει η λιμνάζουσα κατάσταση των 30 ετών κυριαρχίας της δεξιάς παράταξης και των εργολαβικών συμφερόντων στο Δήμο.

Από την άλλη στο ψηφοδέλτιο του κ. Λευτέρη Αλεξανδρίδη, μεταξύ άλλων έχουν εκλεγεί και άνθρωποι που για 30 χρόνια είχαν τις τύχες του δήμου στα χέρια τους και κατάφεραν να αφήσουν μια πόλη που η αναλογία μπετό ανά κάτοικο σε κιλά, είναι μεγαλύτερη απ' το ποσοστό Μπέου, Χαρδαλιά και Τζιτζικώστα αθροιστικά.

Για λόγους λοιπόν αξιακούς και εμπιστοσύνης, προσωπικά τη Κυριακή στηρίζω Κλεάνθης Μανδαλιανός  και Νέα Πνοή.

Λάθη έγιναν, κάποια χοντρά.

Αλλά η αποχή δεν είναι λύση, ούτε το λευκό. Αποφασίζουμε για την πόλη μας με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο.