Skip to main content

Λεβέντης: Η ομιλία Τσίπρα μου θύμισε τον Σαμαρά, αλλήθωρος ο Κυριάκος

"Δεν μου άρεσε η αποστροφή του Τσίπρα ότι τελειώνουν τα δύσκολα. Μου θύμισε τον Σαμαρά που έβγαινε στις αγορές", είπε χαρακτηριστικά ο κ.Λεβέντης

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ την οποία παρακολούθησε από την πρώτη σειρά των επισήμων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

"Δεν μου άρεσε η αποστροφή του ότι τελειώνουν τα δύσκολα. Μου θύμισε τον Σαμαρά που έβγαινε στις αγορές", είπε χαρακτηριστικά ο κ.Λεβέντης σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού λίγη ώρα μετά από το πέρας των εγκαινίων μιλώντας σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, στάθηκε στην έλλειψη κλίματος εμπιστοσύνης στην οικονομία και αναφερόμενος στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού για επενδύσεις είπε ότι "επενδυτές δεν είναι οι Ρώσοι, ούτε οι Κινέζοι. Είναι οι Ευρωπαίοι".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί, πάντως, και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. "Στη συνέντευξή του στον Σκάι είπε ότι αλληθωρίζω προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ λέω ότι ο αλλήθωρος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης", κατέληξε.