Skip to main content

Τo Lidl στα καλύτερά του - 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία μέσα από την 25ετή πορεία της στην ελληνική αγορά αποδεικνύει την προσήλωσή της να κοιτάζει μπροστά και να εξελίσσεται συνεχώς

Η Lidl Ελλάς συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, μία διαφορετική γιορτή που δείχνει τον χαρακτήρα της εταιρείας, αλλά και τον λόγο που έχει φτάσει τόσο ψηλά στην προτίμηση του ελληνικού κοινού. Με σλόγκαν «Το Lidl στα καλύτερά του», η εταιρεία μέσα από την 25ετή πορεία της στην ελληνική αγορά αποδεικνύει την προσήλωσή της να κοιτάζει μπροστά και να εξελίσσεται συνεχώς.

Στο πλαίσιο αυτό συστήνει στο κοινό τη νέα, επετειακή 360ο επικοινωνιακή της καμπάνια, αναδεικνύοντας τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει με επίκεντρο τους Έλληνες καταναλωτές, τη στήριξη των Ελλήνων προμηθευτών, τη συνεχή υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τον αντίκτυπό τους στην καθημερινότητα των ανθρώπων, στην κοινωνία και το περιβάλλον.  

«Στη Lidl Ελλάς εδώ και 25 χρόνια εξελισσόμαστε μαζί με τον τόπο και τους ανθρώπους, χάρη στη μοναδική επιχειρηματική μας φιλοσοφία αλλά και το πάθος, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό των πάνω από 6.700 εργαζομένων μας. Τοποθετούμε τους Έλληνες καταναλωτές στο επίκεντρο, επενδύουμε σε υγιείς, αξιόπιστες συνεργασίες με τους προμηθευτές μας και συνεχίζουμε αποφασιστικά το ταξίδι ανάπτυξης, ώστε να βρισκόμαστε καθημερινά στην κορυφή των προτιμήσεων», δήλωσε o Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς.

Η επέτειος των 25 χρόνων λειτουργίας αντανακλά το ταξίδι της Lidl Ελλάς, μίας σύγχρονης αλυσίδας λιανικής που με ταπεινότητα, ωριμότητα και σχέδιο δράσης δουλεύει καθημερινά, για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερα μέσα στα επόμενα 25 χρόνια. Με όραμα να αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους καταναλωτές, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τους εργαζομένους.

Η Lidl Ελλάς δεν γιορτάζει απλά για όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα. Γιορτάζει για αυτά που κάνει σήμερα με όραμα ένα καλύτερο αύριο. Για όλα τα μικρά και μεγάλα που την εξελίσσουν. Με σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές, η εταιρεία φροντίζει όσα αξίζουν να παραμείνουν σταθερά ίδια, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει καθημερινά ποιοτικά προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.  

H εταιρεία προγραμματίζει πληθώρα ενεργειών για τους καταναλωτές, όπως μεγάλους διαγωνισμούς Lidl Plus, ειδικές εκπτώσεις, αγαπημένα προϊόντα σε νέες επετειακές συσκευασίες, καθώς και πολυάριθμες εσωτερικές δράσεις για τους ανθρώπους της και τις οικογένειές τους μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.