Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020
x

ΛΥΓΕΡΗ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΑΛΛΟΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ -ΑΛΛΟΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Το Πρωτοδικείο Κοζάνης ανακήρυξε ως πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας στη Λυγερή Κοζάνης τον δεύτερο σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου

Μπορεί στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου να εξελέγη στην Τοπική Κοινότητα της Λυγερής Κοζάνης ο Παύλος Παναγιώτου (για μια ακόμη φορά), λαμβάνοντας 111 ψήφους, έναντι 60 του συνυποψηφίου του Δημήτρη Δεσποινίδη, ωστόσο εκ παραδρομής το Πρωτοδικείο Κοζάνης ανακήρυξε ως πρόεδρο τον δεύτερο.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, προφανώς, από ανθρώπινο λάθος, οι 111 ψήφοι του νυν προέδρου «μεταφέρθηκαν» ως 11, έναντι των 60 του συνυποψηφίου του, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποδέχθηκε ασμένως το ανέλπιστο «δώρο» των αρμόδιων αρχών.

Μάλιστα, ο Παύλος Παναγιώτου, έχοντας «ήσυχο το κεφάλι του» μετά την άνετη νίκη του στις εκλογές, δε φρόντισε να βεβαιωθεί για την τυπική ανακήρυξη και έτσι έχασε και την προθεσμία υποβολής ένστασης.

Ο ίδιος, φυσικά, μόλις ενημερώθηκε για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, άρχισε να κινεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, επικοινωνώντας με τον νυν και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κοζάνης, ώστε να είναι και εκείνος που θα ορκιστεί ως πρόεδρος της Λυγερής σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες του Kozanimedia,το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί αναμένεται να επιλυθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί και στην πράξη η βούληση των πολιτών της Λυγερής, όπως αυτή εκφράστηκε στο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαϊου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ