Skip to main content

Λιμενικό: Πνίγηκε 77χρονος στη Μεσσηνία, βρέθηκε σορός γυναίκας στην θάλασσα στην Αμάρυνθο

Μακραίνει η λίστα των νεκρών στη θάλασσα φέτος το καλοκαίρι

Άλλους δύο θανάτους λουόμενων στις ελληνικές θάλασσες και συγκεκριμένα στη Μεσσηνία και την Εύβοια κατέγραψε τις τελευταίες ώρες το Λιμενικό.

Πρόκειται για έναν 77χρονο άνδρα που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το βράδυ της Παρασκευής από την θάλασσα στην παραλία Αγρίλη του δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία.

Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας/Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Κυπαρισσίας του Λιμεναρχείου Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας.

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής λιμενικοί ενημερώθηκαν για σορό γυναίκας στην θάλασσα στην Αμάρυνθο στον νότιο Ευυβοϊκό.

Η άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα φορούσε μαγιό ενώ η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής, στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημίου Αθηνών.