Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΛΗΜΝΟΣ: ΕΔΕΣΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ

Κατέπλευσε στο λιμάνι της Μύρινας αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους επιβάτες, οι οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας

Ανακοίνωση για την περιπέτεια που έζησαν χθες οι 71 επιβάτες και τα 51 άτομα πλήρωμα του Εξπρές Πήγασος, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λαύριο – Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα και υπέστη μηχανική βλάβη, εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Αναλυτικά:

«Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» N.Π. 10415, για μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του πλοίου, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Σκύρου.

Το «ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» εκτελούσε εγκεκριμένο δρομολόγιο από Λαύριο – Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα με εβδομήντα ένα (71) επιβάτες και πενήντα ένα (51) άτομα πλήρωμα.

Το πλοίο συνέχισε το ταξίδι του με ιδία μέσα και κατέπλευσε στο λιμάνι της Μύρινας αποβιβάζοντας με ασφάλεια τους επιβάτες του.

Από το Λιμεναρχείο Μύρινας , απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου, ενώ οι επιβάτες του πρόκειται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ