Skip to main content

Λυτρωτική τροπολογία για τον Ηρακλή φέρνει ο Βασιλειάδης

Δεν θα κινδυνεύσει από τις παλιές οφειλές, αλλά θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει το 50% προς τους οφειλέτες και να πληρώσει το 50% στο Δημόσιο

Τροπολογία με την οποία θα υπάρχει ελάφρυνση 50% προς παίκτες, προπονητές και Δημόσιο και παράλληλα προστασία από τους τρίτους μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης στον Ηρακλή, προανήγγειλε ο υφυπουργός Αθλητισμός Γιώργος Βασιλειάδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλειάδης με δηλώσεις του στην ουσία φωτογραφίζει το πρόβλημα του Ηρακλή και δίνει λύση στο πρόβλημα του «κυανόλευκου» συλλόγου, το οποίο αφορά στα χρέη που υπάρχει από την ΠΑΕ του Παπαθανασάκη.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89,4, ο υφυπουργός Αθλητισμός επιβεβαιώνει ότι την επόμενη εβδομάδα θα περάσει η τροπολογία σύμφωνα με την οποία οι υπάρχουσες ΠΑΕ δεν θα κινδυνεύουν από τις παλιές οφειλές, αλλά θα είναι υποχρεωμένες να καταβάλλουν το 50% προς τους οφειλέτες και να πληρώσουν το 50% προς το Δημόσιο – ενώ πριν όφειλαν να πληρώσουν το 100% – και παράλληλα δεν θα έχουν κινδύνους από χρέη προς τρίτους (ιδιώτες) μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης και ν’ αποδοθούν οι ευθύνες σε φυσικά πρόσωπα.

Αν και τότε δεν βρεθεί λύση, τότε η νέα ΠΑΕ θα έρθει να ρυθμίσει την οφειλή.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ηρακλής προστατεύεται από τους τρίτους, μειώνει κατά το 50% τις οφειλές του προς παίκτες και Δημόσιο και ανοίγει ο λογαριασμός για να γίνεται κανονική εισροή χρημάτων από τον Τομ Παπαδόπουλο.