Skip to main content

Λουτσέσκου: Είναι ντροπή τους όσα έκαναν στο ημίχρονο

Κεραυνοί του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε λόγο για σκληρό παιχνίδι της ΑΕΚ, εκφράζοντας τα έντονα παράπονά του τόσο για τη στάση των ανθρώπων της ΑΕΚ στο ημίχρονο όσο για τον τρόπο που σφύριζε ο διαιτητής.

«Είχαμε συγκέντρωση σε κάθε σημείο του παιχνιδιού. Είχαμε μαχητικό πνεύμα, τέλειες αντιδράσεις και αποφασιστικότητα για να κερδίσουμε.

Είναι απλώς 3 βαθμοί. Δεν μπορώ να χαρώ τη νίκη, γιατί αυτό που είδα στο ημίχρονο, αυτόν τον πόλεμο, αυτήν την πίεση για να κερδίσουν είναι ντροπή!

Αυτό που έγινε στα αποδυτήρια είναι ντροπή! Μας δόθηκε μόνο ένα φάουλ υπέρ μας στο 2ο μέρος. Ενώ η ΑΕΚ παίζει επιθετική άμυνα. Δεν τους δόθηκε κόκκινη κάρτα. Αυτό τους έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν μέτρα στο γήπεδο», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και συνέχισε: 

«Θα πρέπει να παρέμβει η Super League. Είναι ντροπή όλο αυτό. Μέσα στο γήπεδο η ΑΕΚ είναι μια φανταστική ομάδα, αλλά είναι κρίμα να συμβαίνουν όλα αυτά.

Και μάλιστα όλα αυτά έγιναν στην Τούμπα. Για φανταστείτε τι συνέβη στο γήπεδό τους!
Είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Δεν έχω λόγια για αυτό που συμβαίνει!
Εμείς συνεχίζουμε μπροστά, πήραμε 3 βαθμούς και τίποτα άλλο
Εύχομαι οι διαιτητές να σταματήσουν οι διαιτητές τις αποφάσεις εις βάρος μας, αλλά μάλλον δεν μπορώ να ελπίζω σε αυτό…».

«Έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, είναι φανταστικός παίκτης, ξέρουμε την ποιότητά του, αλλά όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν δίνοντας τα πάντα και έχοντας φοβερή απόδοση, απέναντι σε έναν διαιτητή που ήταν τελείως άδικος εις βάρος μας», σχολίασε την απόδοση του Γιάννη Κωνσταντέλια.