Skip to main content

LYOTRADE: Επανάσταση στο Trading Crypto με μια Σειρά από Λειτουργίες

Tο LYOTRADE έχει γίνει ένας πολυσύχναστος κόμβος για τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων, με συνολικά πάνω από 69.000 συμμετοχές στην πλατφόρμα

Στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, το LYOTRADE, που ιδρύθηκε το 2021, στέκεται ως ένας αξιόλογος παίκτης με κύρια εστίαση στο trading κρυπτονομισμάτων. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει ένα αξιόπιστο περιβάλλον εμπλουτισμένο με μια σειρά λειτουργιών, απλοποιώντας τις συναλλαγές από κρυπτογράφηση σε κρυπτογράφηση.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, το LYOTRADE έχει γίνει ένας πολυσύχναστος κόμβος για τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων, με συνολικά πάνω από 69.000 συμμετοχές στην πλατφόρμα. Αυτή η εντυπωσιακή βάση χρηστών πιστοποιεί τη δημοτικότητα και την αξιοπιστία της πλατφόρμας.

Επιπλέον, ο όγκος συναλλαγών στο LYOTRADE μιλάει πολύ για τη σημασία του στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Ο συνολικός όγκος συναλλαγών στην πλατφόρμα έφτασε τα 5,24 δισεκατομμύρια USDT. Αυτοί οι αριθμοί υπογραμμίζουν την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση που έχουν οι έμποροι στο LYOTRADE ως το προτιμώμενο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων.

Το LYOTRADE υπερβαίνει τις συμβατικές συναλλαγές παρέχοντας υπηρεσίες όπως staking, δάνεια κρυπτογράφησης, spot trading, margin trading, futures trading και ETF trading, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους χρήστες να αγοράζουν και να πουλούν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες ή τραπεζικά εμβάσματα.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει το LYOTRADE στους χρήστες του:

Εκτεταμένη Υποστήριξη Νομισμάτων και Token της LYOTRADE

Η LYOTRADE μπορεί να υπερηφανεύεται για την υποστήριξη για περισσότερα από 200 από τα νομίσματα και tokens που διαπραγματεύονται πιο συχνά στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Αυτό περιλαμβάνει δημοφιλή ψηφιακά στοιχεία όπως το Bitcoin, το Ethereum και το Litecoin.

Συγκεκριμένα, η LYOTRADE έχει επίσης εισαγάγει το εγγενές token της, LYO Credit (LYO), που διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο οικοσύστημα επιχειρηματικών εφαρμογών LYOPAY. Το  LYO Credit μπορεί να χρησιμοποιηθεί για staking, αγορά προϊόντων και υπηρεσιών, πληρωμή τελών συναλλαγών σε μειωμένες τιμές, ηλεκτρονικό εμπόριο, crowdfunding, πληρωμές με κάρτα και άλλα.

Staking Υπηρεσίες και Δάνεια Crypto

Το Staking είναι μια μέθοδος που περιλαμβάνει το κλείδωμα του κρυπτονομίσματος σας σε ένα πορτοφόλι staking για την επικύρωση νέων συναλλαγών σε μια proof-of-stake blockchain. Η LYOTRADE προσφέρει μια σειρά από επιλογές staking, συμπεριλαμβανομένων USDT, USDC, και BUSD, με 60 διαθέσιμες επιλογές εξασφαλίσεων.
Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης πρόσβαση σε δάνεια crypto, τα οποία δεν απαιτούν επαλήθευση KYC ή πιστωτικούς ελέγχους για την απόκτησή τους, κάτι που μεταφράζεται σε μια διαδικασία χωρίς προβλήματα για τους χρήστες.
 
DEX Swap για Αποκεντρωμένες Συναλλαγές

Ενώ το LYOTRADE είναι ένα κεντρικό ανταλλακτήριο, προσφέρει επίσης μια αποκεντρωμένη υπηρεσία γνωστή ως DEX Swap. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν γρήγορα ψηφιακά στοιχεία χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες.

Το DEX Swap ενισχύει το απόρρητο και την αξιοπιστία για όσους δίνουν προτεραιότητα στην ανωνυμία στις συναλλαγές τους με κρυπτονομίσματα.

Διαφορετικές Επιλογές Πληρωμής

Το LYOTRADE παρέχει μια ποικιλία μεθόδων πληρωμής, διευκολύνοντας τους χρήστες να αγοράζουν και να πουλούν κρυπτονομίσματα. Με 53 διαθέσιμα νομίσματα fiat, Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, μεταφορές SEPA και SWIFT, προσφέροντας ευελιξία και προσβασιμότητα.

Υπολογαριασμοί για Εταιρείες και Ιδρύματα

Για εταιρικές οντότητες και ιδρύματα, η LYOTRADE προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία μέσω των πρωτοκόλλων Know Your Business (KYB). Μόλις περάσουν επιτυχώς αυτά τα πρωτόκολλα, οι χρήστες αποκτούν το προνόμιο να δημιουργήσουν πολλαπλούς υπολογαριασμούς. Αυτή η δυνατότητα ενισχύει την οργάνωση, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια στις συναλλαγές για επιχειρήσεις και ιδρύματα.

Πορτοφόλι LYOTRADE

Το πορτοφόλι LYOTRADE παρέχει στους χρήστες μια αξιόπιστη και κεντρική λύση κρυπτογραφικού πορτοφολιού. Υποστηρίζει μια τεράστια γκάμα κρυπτονομισμάτων και προσφέρει χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για χρήστες που θέλουν να αποθηκεύσουν τα ψηφιακά τους στοιχεία.
 
Διάφοροι Τύποι Συναλλαγών Κρυπτογράφησης

  • ETF Trading

Το LYOTRADE προσφέρει συναλλαγές ETF, επιτρέποντας στους χρήστες να επενδύουν σε καλάθια μετοχών που παρακολουθούν την απόδοση μιας αγοράς ή μιας ομάδας αγορών. Αυτή η δυνατότητα παρέχει έναν βολικό τρόπο διαφοροποίησης του επενδυτικού χαρτοφυλακίου με ευκολία.

  • P2P Trading

Το LYOTRADE διευκολύνει τις συναλλαγές peer-to-peer (P2P), επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα απευθείας μεταξύ τους, εξαλείφοντας την ανάγκη για μεσάζοντες.

  • Copy Trading

Το Copy Trading επιτρέπει στους χρήστες να διαθέσουν ένα συγκεκριμένο ποσό για την αντιγραφή των δραστηριοτήτων Futures trading (θέσεις ανοίγματος και κλεισίματος) ενός πιστοποιημένου Trader της LYOTRADE. Αυτό επιτρέπει στους άπειρους χρήστες να κεφαλαιοποιούν τις στρατηγικές συναλλαγών πιο έμπειρων εμπόρων, δημιουργώντας κέρδη/ζημίες στο παρασκήνιο.

  • Grid Trading

Η LYOTRADE έχει πλέον ενεργοποιήσει το Grid Trading στην περιοχή του Margin Trading για να επιτρέψει πιο προηγμένες και εξελιγμένες στρατηγικές συναλλαγών. Στην προβολή Grid Trading, οι έμποροι μπορούν να υποβάλουν πολλές εντολές αγοράς ταυτόχρονα, καθεμία κάτω από μια προκαθορισμένη τιμή αναφοράς, με βάση τα παρατηρούμενα υψηλά και χαμηλά της αγοράς.

Ταυτόχρονα, με το Grid Trading ενεργοποιημένο, οι έμποροι μπορούν επίσης να υποβάλουν εντολές πώλησης τοποθετημένες σε ποσά που υπερβαίνουν τις τιμές αγοράς, διαμορφώνοντας ένα δομημένο πλέγμα από trades.

Η υποκείμενη έννοια αυτής της τακτικής περιλαμβάνει την κυκλική αγορά στο προκαθορισμένο όριο τιμής και στη συνέχεια την πώληση όταν η τιμή υπερβαίνει αυτήν την αξία. Αντίθετα, μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια πώληση σε ένα προκαθορισμένο σημείο τιμής, περιμένοντας υπομονετικά να κατέβει η τιμή σε ένα καθορισμένο επίπεδο πριν λάβει επαναλαμβανόμενες αποφάσεις αγοράς.

Staking Pools

Staking pools αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του οικοσυστήματος της LYOTRADE. Αυτά τα staking pools επιτρέπουν στους χρήστες να συνδυάζουν τα κρυπτονομίσματα τους, αυξάνοντας τις πιθανότητές τους να επιλεγούν για την επικύρωση των συναλλαγών και τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων. Το ποντάρισμα στο LYOTRADE υπερβαίνει τη δημιουργία πρόσθετων κρυπτονομισμάτων. συμβάλλει ενεργά στην ασφάλεια του δικτύου και στη λειτουργική αποτελεσματικότητα.
 
Αγορά και πώληση Crypto με κάρτα και τραπεζικό έμβασμα

Το LYOTRADE προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία για την αγορά και την πώληση κρυπτονομισμάτων με περισσότερες από 250 διαθέσιμες επιλογές. Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές κάρτες, μεταφορές SEPA και SWIFT, παρέχοντας ευελιξία και ευκολία.

Λειτουργία Savings

Η λειτουργία Savings της LYOTRADE επιτρέπει στους χρήστες να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες των διαθεσίμων BTC, ETH και USDT χωρίς περίοδο κλειδώματος. Παρόμοια με το staking, οι χρήστες μπορούν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες των αποταμιεύσεών τους, διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία να αποσύρουν το κρυπτογράφηση τους ανά πάσα στιγμή. Η λειτουργία Υπολογιστής ενδιαφέροντος επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις ανταμοιβές τους σε διάφορα χρονικά πλαίσια.
 
PIX: Απλοποίηση των αγορών κρυπτονομισμάτων στη Βραζιλία

Το PIX on-ramp της LYOTRADE απλοποιεί τις αγορές κρυπτονομισμάτων για Βραζιλιάνους χρήστες. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία πληρωμών σε πραγματικό χρόνο από την Κεντρική Τράπεζα της Βραζιλίας, το PIX επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν πληρωμές σε BRL χωρίς να μοιράζονται ευαίσθητα στοιχεία κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού, βελτιώνοντας την ευκολία και την αξιοπιστία.
 
To Rewards Hub

Το Rewards Hub είναι ένα ειδικό χαρακτηριστικό στην πλατφόρμα LYOTRADE που επιβραβεύει τόσο νέους όσο και έμπειρους χρήστες για την ολοκλήρωση συγκεκριμένων εργασιών ή προκλήσεων. Οι χρήστες μπορούν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες μέσω δραστηριοτήτων όπως η Πρόκληση 10 ημερών, η Πρόκληση σύνδεσης 7 ημερών και διάφορες προκλήσεις συναλλαγών, βελτιώνοντας περαιτέρω την εμπειρία χρήστη.
 
Η Mεγάλη Mετάβαση: Οι χρήστες της εφαρμογής LYOPAY μεταφέρονται τώρα στο LYOTRADE

Η LYOTRADE εξελίσσεται συνεχώς για να παρέχει στους χρήστες της μια ευρύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Οι χρήστες της εφαρμογής LYOPAY Ενθαρρύνονται να μεταβούν στο LYOTRADE έως τις 5 Οκτωβρίου 2023, 9 π.μ. UTC+1 για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ευρύτερη ποικιλία νομισμάτων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών, του πονταρίσματος και 30 νομισμάτων fiat μέσω του AlchemyPay.
Στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο των κρυπτονομισμάτων, το LYOTRADE στέκεται ως μια αξιόπιστη και καινοτόμος πλατφόρμα που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για να εξυπηρετήσει τόσο τους έμπειρους εμπόρους όσο και τους νεοφερμένους.

Με την εστίασή της στο staking, τις ποικίλες επιλογές πληρωμής, τη φιλική προς τον χρήστη προσέγγιση και τη δέσμευσή της για το απόρρητο, η LYOTRADE θέτει τις βάσεις για το μέλλον των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.
Εξερευνήστε τις ατελείωτες δυνατότητες που έχει να προσφέρει η LYOTRADE επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα της στη διεύθυνση lyotrade.com και αγκαλιάζοντας το μέλλον του crypto trading.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες, επισκεφθείτε: https://docs.lyotrade.com/ Ακολουθήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και ανακοινώσεις:
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Telegram
YouTube