Skip to main content

Σοκ: Νεκρός από μαχαιριά στο λαιμό 14χρονος στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης

Ο 14χρονος είχε βγει εχθές το βράδυ με φίλο του και δεν επέστρεψε στο σπίτι. Το σώμα του αγοριού έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό.

Ένα 14χρονο αγόρι πριν περίπου δύο ώρες εντοπίστηκε νεκρό στην περιοχή του χωριού Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή ο θάνατός του προήλθε από τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στη περιοχή του λαιμού. 

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά ενώ όλη η περιοχή έχει αναστατωθεί καθώς η είδηση για το θάνατο του εφήβου, από μαχαιριά στη καρωτίδα, αφορά ημεδαπό κάτοικο της περιοχής.

Ο 14χρονος εχθές το βράδυ είχε βγεί έξω με φίλο του αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι του. Οι γονείς ανησύχησαν και νωρίς το πρωί, αφού μάλιστα το άλλο αγόρι είχε γυρίσει στο σπίτι του, δήλωσαν την εξαφάνιση του γιού τους στην Αστυνομία.

Το αγόρι εντοπίστηκε περί τις 11:00- 11:30 νεκρό, έξω από το γυμναστήριο της Γέφυρας και κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές. Από την εξέταση του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο τραύματα στο λαιμό, εκ των οποίων το ένα ήταν και το θανάσιμο. Επίσης έχει τραύματα στα χέρια που μαρτυρούν ότι προσπάθησε να αμυνθεί σε όποιον του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού, Λουκά Ευσταθιάδη, ο 14χρονος χθες το βράδυ ήταν στο αναψυκτήριο του χωριού και τα ίχνη του χάθηκαν, όταν το παιδί χωρίστηκε με τον φίλο του και θα περπατούσε μια απόσταση 500 μέτρων για να φτάσει σπίτι του.

Η εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο νεαρός έφερε ίχνη πάλης στο σώμα του, γεγονός που υποδεικνύει ότι πάλεψε για τη ζωή του.

Το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, ενώ πεσμένα δίπλα του ήταν και τα χρήματα που είχε μαζί του, γεγονός που κάνει τις αρχές να απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της απόπειρας ληστείας, χωρίς ωστόσο να το αποκλείουν.

Οι έρευνες διενεργούνται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και αύριο θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή του θύματος. 

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση.