Skip to main content

Μαχητής και ισόπαλος (2-2) με την Τότεναμ ο Ολυμπιακός (video)

Oι «πετεινοί» προηγήθηκαν στο ημίωρο χάρις στα γκολ των Κέϊν-Μόουρα όμως οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σκόρερ τους Ποντένσε-Βαλμπουενά

Ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Τότεναμ για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στους ομίλους του Champions League.

Οι «πετεινοί» κατάφεραν να βρουν δίχτυα δύο φορές στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 26' με εκτέλεση πέναλτι του Χάρι Κέϊν και στο 30' με δυνατό σουτ του Λούκας Μόουρα ενώ αντίστοιχα οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να μειώσουν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44' με ωραία προσπάθεια και εκτέλεση του Ντάνιελ Ποντένσε.

Το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην ισοφάριση με τον Ματιέ Βαλμπουενά να νικά στο 54' τον Ούγκο Λιορίς από το σημείο του πέναλτι για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (69’ Μπενζιά), Μασούρας (78’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο (89’ Ελ Αραμπί).

Τότεναμ (Ποκετίνο): Γιορίς, Γουίνκς, Ντέιβις, Αλντερβάιρελντ, Βερντόνγκεν, Εντομπελέ (62’ Σισοκό), Έρικσεν, Σάντσες, Μόουρα (76’ Λαμέλα), Ντέλε Άλι (72’ Σον), Κέιν.