Skip to main content

Μακ: Δεν ξέρω αν θα παραμείνω και του χρόνου στον ΠΑΟΚ

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου», που έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ έως το 2020, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του

Για τον ΠΑΟΚ, τη Ζενίτ αλλά και την επόμενη ημέρα της καριέρας του μίλησε σε σλοβακικά ΜΜΕ, ο Ρόμπερτ Μακ.

Ο μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου», που έχει συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα έως το 2020, αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε ακόμα ένα ματς για να τελειώσει η σεζόν, τον τελικό του κυπέλλου, ύστερα φεύγω. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μετά. Δεν έχω ενημερωθεί πότε θα ενσωματωθώ στη Ζενίτ, η οποία βρίσκεται σε αγωνιστική δράση. Μετά την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις».

Παράλληλα για την παραμονή του στους «ασπρόμαυρους» ανέφερε: «Μαζί με τον ατζέντη μου, θα μιλήσουμε με τις δυο ομάδες και θα συγκρίνουμε τι θέλουν αυτές και τι θέλω εγώ...».

Παράλληλα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά και τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Με την υποστήριξη των εντυπωσιακών οπαδών μας, ολοκληρώσαμε την σεζόν όπως μας αξίζει. Από την πλευρά μας κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και το κοινό μας το απόλαυσε.
Τώρα έχουμε τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ και θέλουμε να κερδίσουμε για να αποδείξουμε σε όλους, ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και ότι το πρωτάθλημα κανονικά μας ανήκει».