Skip to main content

Μάντζιος: Είμαστε στον τελικό μετά από 14 χρόνια, άπαντες θέλουμε το Κύπελλο

Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως η παρουσία στον τελικό μετά από 14 χρόνια ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν για τους κιτρινόμαυρους

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, όμως πήρε το εισιτήριο για τον τελικό χάρη στη νίκη του με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο.

Στον τελικό Κυπέλλου με... καρδιοχτύπι μετά από 14 χρόνια ο Άρης (video)

Μιλώντας στο φινάλε του αγώνα ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως η παρουσία στον τελικό μετά από 14 χρόνια ήταν στόχος από την αρχή της σεζόν για τους κιτρινόμαυρους ενώ ξεκαθάρισε πως άπαντες στον Άρη διψούν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα είναι το πρώτο βήμα για το Κύπελλο. Επικεντρωθήκαμε από την αρχή της χρονιάς στο θεσμό του Κυπέλλου, γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία που έχει για όλο τον οργανισμό του Άρη. Αποκλείσαμε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ και νομίζω ότι μετά ο δρόμος μας άνοιγε όλο και περισσότερο για τον τελικό.

Θέλουμε να δώσουμε χαρά, θέλουμε να δώσουμε ελπίδα στον κόσμο μας, κάναμε τα πάντα, θυσιαστήκαμε όλη τη σεζόν για το Κύπελλο και δικαιωματικά νομίζω ότι αξίζουν όλα τα παιδιά που είμαστε στα αποδυτήρια, όλο το γκρουπ, η διοίκηση και αυτός ο καταπληκτικός κόσμος.

Ευχαριστώ τον κόσμο, εισπράττω την αγάπη, προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε την ομάδα καλύτερη και να την έχουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Υπάρχει άγχος στην ομάδα, υπάρχει άγχος για το θεσμό του Κυπέλλου, δεν θέλαμε να κάνουμε κάποιο λάθος. Μπήκαμε από την αρχή να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ και να δίνουν πιο εύκολα τα πράγματα. Δεν το καταφέραμε, οπότε όσο δεν ερχόταν το γκολ πήγαινε το τέλος με άγχος. Ευτυχώς όλα καλά, αυτό που μετράει είναι πως η ομάδα είναι σε τελικό μετά από 14 χρόνια.

Το θέλουμε πάρα πολύ όλοι, και εγώ και τα παιδιά και το επιτελείο, άπαντες στον Άρη το ζητάμε και το θέλουμε το τρόπαιο. Έχουμε χρόνο, το σημαντικό είναι να χαρούν τα παιδιά απόψε και από αύριο να αρχίσουμε τη δουλειά για το επόμενο παιχνίδι στα playoffs. To Κύπελλο μπορεί να περιμένει, έχουμε χρόνο.

Αφιερώνω την πρόκριση σε όλη την οικογένεια του Άρη, στη διοίκηση, στον πρόεδρο, σε όλους τους ανθρώπους που αποτελούν αυτό τον οργανισμό».