Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΜΑΝΤΖΙΟΣ: ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ - ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

«Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την ομάδα σε πολλούς τομείς. Δώσαμε έμφαση στην τακτική και στη φυσική κατάσταση», τόνισε ο προπονητής του Άρη.

«Σίγουρα θα ήτανε καλό να παίξουμε στην έδρα μας. Όπως και να έχει, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, πολύ πειθαρχημένοι, πολύ συγκεντρωμένοι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θέλουμε και μετά τη διακοπή να ξεκινήσουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης», σχολίασε ο Άκης Μάντζιος με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ερωτηθείς για το αν βοήθησε τον Άρη η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Μάντζιος ήταν σαφής: «Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την ομάδα σε πολλούς τομείς. Δώσαμε έμφαση στην τακτική και στη φυσική κατάσταση. Ήταν μία εβδομάδα που η ομάδα την είχε ανάγκη. Η διακοπή μας έκανε καλό. Δουλέψαμε καλά, τα παιδιά ανταποκριθήκανε καλά. Ο στόχος είναι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με τη μέρα, να βελτιώνεται».

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στις μεταγραφές που πραγματοποίησαν οι «κίτρινοι», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ολοκληρώθηκε το ρόστερ. Είμαι ικανοποιημένος καθώς είναι πολύ ποιοτικό. Από εκεί και πέρα, κι εγώ αλλά και τα παιδιά θέλουνε χρόνο. Κάποιοι ήταν εκτός προπονήσεων, δεν ήταν σε ομάδες με προετοιμασία ή ήτανε με ομάδες που έκαναν προετοιμασία αλλά δεν είχανε παιχνίδια. Χρειάζονται χρόνο για να ενσωματωθούν και τα παιδιά αλλά και η ομάδα, να αποκτήσουμε μία ομοιογένεια. Υπάρχουν καλοί χαρακτήρες, υπάρχουν καλά αποδυτήρια».

Και ο Άκης Μάντζιος ολοκλήρωσε την συνέντευξή του στα κανάλια Novasports αναφέροντας ότι ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας: «Σίγουρα μας αρέσει που βρισκόμαστε στην κορυφή. Θα πρέπει όμως να έχουμε το κεφάλι χαμηλά. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο και πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο επόμενο παιχνίδι που έρχεται».




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ