Skip to main content

Μαραγκός: Ο Άρης θα τερματίσει πρώτος ασυζητητί (video)

Ο στόπερ των «κιτρινόμαυρων» απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ώστε να δώσει το «παρών» την Κυριακή στο ματς με τη Δόξα Δράμας στο «Βικελίδης»

Για την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη εναντίον της Δόξας Δράμας αλλά και για την φετινή προσπάθεια της ομάδας μίλησε στον ρ/σ «Yellow» ο Στέλιος Μαραγκός δίνοντας το «παρών» στη Sportexpo 2018.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο στόπερ των «κιτρινόμαυρων»:

Είσαι έτοιμος εκτός από αγωνιστικά και ψυχολογικά: «Κάποια στιγμή ίσως έρθει και η αναμονή, εγώ το συναντώ πρώτη φορά στην καριέρα μου να είμαι στον πάγκο, αλλά το περιμένω να μπω, έχω να δώσω πολλά και αντεπεξήλθα όταν με χρειάστηκαν, φυσικά θα ήθελα να είμαι πιο ενεργός, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό είμαστε αήττητοι, θα βγούμε πρώτοι στο τέλος.

Υπάρχει πίστη από την πρώτη κιόλας μέρα και στο παιχνίδι με την Καλλιθέα υπήρχε μια αναστάτωση αλλά κερδίσαμε και το πιστεύω ότι είναι η φωνή όλων των παιδιών.

Η ομάδα είναι αήττητη και θα τερματίσει πρώτη δεν το συζητάω αυτό».

Ένα σχόλιο για τον αγώνα της Κυριακής: «Να έρθει ο κόσμος για να δει την ομάδα να κερδίζει, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να μπαίνεις σε ένα γεμάτο γήπεδο και ελάτε να στηρίξετε γιατί η ομάδα θα κερδίσει την Κυριακή, ο κόσμος ήταν πάντα δίπλα μας, σε όλα τα παιχνίδια».