Skip to main content

Μαραντόνα:"Να αλλάξει γιατρό ο Πελέ"

Ο Μαραντόνα συνεχίζει την κόντρα του με τον Πελέ με αφορμή τις δηλώσεις για το Μέσι συνιστώντας στον προκλητικό Βραζιλιάνο να αλλάξει γιατρό και χάπια

Ο Μαραντόνα έσπευσε να υπερασπιστεί τον Μέσι και ειρωνεύτηκε τον Πελέ, ενώ αναφέρθηκε και στο πένθος του για τον θάνατο της μητέρας του.

 
"Αφήστε πρώτα να βάλει πάνω από 1.000 γκολ και μετά βλέπουμε..."

Ωστόσο, το Μαύρο Διαμάντι δεν στάθηκε εκεί, αφού σχολιάζοντας το επερχόμενο Μουντιάλ Συλλόγων μίλησε για το ενδεχόμενο να βρεθεί η Σάντος αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα στον τελικό και προχώρησε στην σύγκριση τόσο των δύο ομάδων όσο και μεταξύ Νεϊμάρ και Μέσι, ξεκαθαρίζοντας πως ο νεαρός συμπατριώτης του είναι καλύτερος του Αργεντινού:

«Αν τους συγκρίνουμε ατομικά, ο Νέιμαρ είναι καλύτερος του Μέσι. Χτυπάει με το αριστερό, με το δεξί, είναι ένας εκπληκτικός παίκτης. Παίζει με ευκολία και στις δύο πλευρές. Ατομικά, για μένα, είναι καλύτερος».

Οι δηλώσεις αυτές έφτασαν στα αυτιά του Μαραντόνα, ο οποίος από το Ντουμπάι θέλησε να απαντήσει στον Πελέ, υπογραμμίζοντας πως ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ακολουθεί λανθασμένη φαρμακευτική αγωγή:

«Φαίνεται πως ο Πελέ παίρνει λάθος φάρμακα. Αντί να πάρει το βραδινό του χάπι, πήρε το πρωινό. Βρισκόταν σε σύγχυση και δεν ήξερε τι έλεγε... Προτείνω την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικός και να πάρει τα σωστά χάπια πριν κάνει ξανά δηλώσεις, και επίσης πρέπει να αλλάξει γιατρό».

Ο Ντιεγκίτο μίλησε και για το δράμα που πέρασε με τον θάνατο της μητέρας του, τονίζοντας πως ποτέ δεν σκέφτηκε να μείνει στην Αργεντινή μετά την κηδεία:

«Ήταν μία πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή. Αλλά μόλις έθαψα τη μητέρα μου, η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου ήταν να επιστρέψω στην ομάδα. Τους το χρωστάω. Μου έδειξαν μεγάλη στήριξη και βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα».